Galleri "Nyksund Brygge"

Galleri «Nyksund Brygge» ligger ytterst på kaien i Nyksund som er etablert som et velkjent kunstnermiljø. Her kan du møte forskjellige anerkjente kunstnere og et mangfold av kunststiler og arter.

Galleri/Utstilling

Galleri "Nyksund Brygge" - velkjent kunstnermiljø

Galleri «Nyksund Brygge» ligger ytterst på kaien i Nyksund som er etablert som et velkjent kunstnermiljø. Her kan du møte forskjellige anerkjente kunstnere og et mangfold av kunststiler og arter.

Karin Hay White - hovedutstiller

I år er Karin H. White hovedutstiller i Galleri «Nyksund Brygge». Hun har sine røtter i Øksnes kommune, men har bodd i Storbritannia i mange år der hun har hatt flere utstillinger. I tillegg har hun stilt ut i flere andre land, også i Norge. Karin leverer i genre som bl.a. «Fine Art» og «Abstract». I tillegg lager hun veldig flotte skisser og tegninger. Det er stor og spennende variasjon mellom arbeidene hennes, samt at det finnes mange formater og prisklasser.

Skal du på disse kanter i sommer kan vi sterkt anbefale en tur ut til Nyksund hvor du kan oppleve avslapning og rekreasjon. Stedet er også kjent for sitt gode kjøkken. Her kan du nyte sjømat av høy kvalitet, samt at et av startpunktene for Dronningruta er på Opplandet, ved Nyksund.

De andre utstillerne i år er Barbro Bismoe, Stan Ley Stornes, Ralph Castellan, Martin Due, Kjell Iversen, Siv Johansen, Alicia Lockwood, Anne Marie Nordal, Erik Tendeland og Verena Waddell.

Velkommen for et besøk – og hvem vet – kanskje du finner noe du vil ta med deg hjem.

Med hilsen Galleri «Nyksund Brygge» og Karin Hay White.

Om Galleri "Nyksund Brygge"

Galleri "Nyksund Brygge" startet opp for 8 år siden og har vært i drift hver sommer siden da. Galleriet er Nyksunds største, både fysisk og i antall utstillere, noe som kommer godt med i disse tider da det fortsatt er viktig å holde avstand. Vi har hatt forskjellige hovedutstillere i de foregående årene, bl.a. Jarle Hammer, Verena Waddell, Scott Thoe og sist Elisabeth Frøberg.

Vi åpner dørene søndag 3. juli kl. 12:00 og holder åpent til i slutten av august; om vi fortsatt har besøk i galleriet.

På åpningen 3. juli spander vi et glass med bobler på våre gjester. Vi planlegger å ha åpent alle dager fra kl. 12:00 - 18:00. I åpningstiden kan du få kjøpt kaffe/te, et kakestykke, eller noe å drikke. Galleri "Nyksund Brygge" har alle rettigheter. Våre medarbeidere vil gi deg en flott kunstopplevelse. Og kanskje møter du noen av kunstnerne i galleriet?

Inngang er GRATIS.

Vi har gratis parkering for gjester til galleriet utenfor bygget, det er bare å kjøre helt frem. Skiltet om «bilfritt Nyksund» gjelder ikke for kunder til galleriet.

Hjertelig velkommen til åpningen 3. juli kl. 12:00!

- - -

Kontakt oss

8439 Nyksund
Ungsmaløya 20

Telefon: +47 905 45 466
E-post: carlbchr@gmail.com
Nettside: nyksund.as
Facebook: facebook.com/nyksundbrygge

Nyksund AS
Galleri "Nyksund Brygge" bygning
Nyksund AS
Karin Hay White
Nyksund AS
Karin Hay White
Nyksund AS
Nyksund AS
Nyksund AS
Galleri "Nyksund Brygge" maleri 2
Nyksund AS
Galleri "Nyksund Brygge" kafe med gjester
Nyksund AS

Relaterte artikler