Vesterålsfjellene – snøkledde og vakre

I «Hikers Paradise» finner du mange lett tilgjengelige fjell å vandre i – også på vinteren. Det spiller ingen rolle hvor du går. Den uslåelige kombinasjonen av fjell og hav gjør turen til en storslått opplevelse. På toppen av et fjell er utsikten så praktfull at en ikke ønsker å starte på nedstigningen.

Vandring

Våre guidede turer på vinteren går i fjellene på Hadseløya, som er i den sørlige delen av Vesterålen. Våre guider krydrer opplevelsen med interessante historier og faktainformasjon om området vi går i.

I vår region er det mye ørn. Vi kan nesten garanter at vi får se denne praktfulle fuglen som svever over oss på leting etter et bytte. Elg er også et skue som vi også kan få oppleve da bestanden er høy i området.

Lyset på vinteren er helt magisk. Det fargerike, kalde lyset som skinner mot snøkledde fjell fasinerer mange. Sikkerheten er også i høysetet, og våre gjester er utstyrt med staver og isbrodder i tilfelle det er behov for dette.


Program for våre gjester:
1. Oppmøte på Melbu Hotell, Melbu eller Hurtigrutens Hus, Stokmarknes.
2. Transport til fjellet som skal bestiges. Dette ligger maksimalt 15 minutters kjøring fra hotellet. Ved ankomst fjellfoten, vil en få utdelt staver og evt. isbrodder.
3. Guidet tur i fjell som er 260-513 meter over havet. På turen vil det være rikelig med stopp der en får nyte medbrakt nistepakke og drikke. Kamera er en viktig del av turutstyret.
4. Etter å ha vært ute i 3-4 timer, vil en returnere til hotellet.

Dette er inkludert i opplegget:
• Transport
• Leie av staver og isbrodder
• Fjellfører

Viktig å vite:
• Vår fjellfører stiller krav til skotøy og antrekk. Informasjon om antrekk gis i informasjonsbrosjyre. Feil turantrekk vil medføre at en ikke får delta på turen.
• Mat og drikke er viktig for en god turopplevelse.


Pris per person: NOK 795,-


8445 Melbu

Telefon: +47 959 24 921
E-post: robin@a4l.no
Nettside: adventure4life.no

A4L_Kenn Løkkegård
A4L_Kenn Løkkegård
A4L_Kenn Løkkegård