Keramikk kurs - alle kan!

Keramikk Kafé Blå – keramikk veksted, keramikk kurs, keramikk butikk og liten hjemmekafé med fantastisk oversikt over Hadselfjorden til Lofotfjellene.

Keramikk kurs

I kafélokalene holder vi kurs for inntil 4 personer. Kursdagene legges ut på kaféens sider for sosiale medier. 

Kurset går over 2 samlinger, første del går til produksjon, tørking og brenning, andre del blir gjenstandene pusset, glasert og brennes på nytt. Da får du keramikk som kan vaskes i oppvaskmaskin, settes i stekeovn og er vanntett.

Vi kan også avtale at jeg glaserer for deg, du får da et ferdig produkt etter første kursdag. Det kreves ingen forkunnskaper, bare interesse og lyst til å lage noe med egne hender. Det blir individuell veiledning.

I tillegg kan kurs bestilles til bedrifter, organisasjoner og hjem. En kjempemulighet for teambuilding.

Å holde på med keramikk er en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Den har mange gode effekter som styrking av personligheter din i det ubegrensede material leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst – det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av lykkehormonet serotonin.

Å jobbe med noe kreativ gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir flinkere til å løse problemer, og de fleste vet jo litt om mindfullness nå for tiden. Å jobbe med leire er en fin mote å komme inn i "nå'et".

Mitt motto er: Mer keramikk, mindre plastikk!

- - -

Kontakt oss

Besøksadresse:
Yttersida 1062
8450 Stokmarknes

Nettside: keramikkkafe.com
Facebook: facebook.com/keramikkafebla
Instagram: @keramikk_kafe_bla

Keramikk Kafé Blå
Keramikk Kafé Blå
Keramikk Kafé Blå
Keramikk Kafé Blå

Relaterte artikler