L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Sommereventyr i Vesterålen - Aurora Addicts

Tilbring 3-7 dager i midnattssolens land med det prisvinnende selskapet Aurora Addicts denne sommeren. Dette er turer som som inkluderer guide, overnattinger, måltider, dag/kveldsturer til noen av Vesterålens mest spennende og vakre steder. Aurora Addicts tar max med seg 8 personer på sine turer.

Sommereventyr
27.05.202014:03 Kenn Løkkegaard

Planlegg din tur

Planlegg din egen tur med Aurora Addicts. 3 -7 døgn, Du kan selv velge mellom overnatting på Sortland hotell, private hus, eller hytter. Vi henter dere hver dag og tar dere med til plasser med utrolig nordnorsk natur.

Turer vi tilbyr

Turer på dagtid inkluderer turer med RIB for blant annet å oppleve havørnens rike, Hvalsafari, den Samiske kulturen, og møte med reinsdyr. Guidet turer til Andøy Space Center, det fantastiske fiskeværet Nyksund og steder i Lofoten - blant annet Vikingmuseet. Fjell- og fisketurer kan også arrangeres på forespørsel. I tillegg til turer på dagtid, kan det også arrangeres turer på kvelden/natten for å få oppleve midnattssolen fra steder med helt utrolig utsikt.

Fototurer

Vi spesialiserer oss på fototurer til utrolige steder der fotografer i alle forskjellige klasser kan komme for å oppleve vill natur og dyreliv.

Ranket 1 på Tripadvisor

Aurora Addicts er ranket som nr. 1 på Tripadvisor i Sortland over ting du kan gjøre. Vi har mottatt "Certificate of Excellence" fra Tripadvisor de siste 3 årene, og har 100+ 5 stjerners tilbakemeldinger for kvalitet og unikhet på deres guidede turer.

Kontakt oss

Kontakt Aurora Addicts direkte for å planlegge din tur på:
Nettside: www.aurora-addicts.com/Summer2020
Email: tours@aurora-addicts.com

Sosiale medier:
Facebook.com/Auroraaddicts
Instagram.com/AuroraAddicts
Telefon +47 980 76 948 / +44 7515 898 027

Aurora Addicts
Fjelltur med utsikt til Nyksund
Aurora Addicts
Bleik Strand
Aurora Addicts
Havørn
Aurora Addicts
Lundefugl