L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Andøya Space Centre - Spaceship Aurora

Besøk Andøya Andøya Space Center i Vesterålen, og få en opplevelse for livet. Bli med på oppdrag, utforsk nordlyset og lær mer om romfart i vårt spennende opplevelsessenter! Aktivitetene i Romskipet Aurora passer like godt for ungdom og voksne par, som for barnefamilier. Vi har åpent hele året. Romskipet Aurora ligger ved Nasjonal turistvei, og det fantastiske utkikkspunktet «Kleivodden» er bare et steinkast unna. Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter på sommeren. Ta kontakt på telefon eller se vår nettside for mer informasjon om åpningstider og priser.

Aktiviteter
23.02.201713:01 Øyvind Restad

Oppdrag i Romskipet

Hva skjer når en solstorm treffer jorda? Dette skal du og ditt mannskap finne ut i denne virtuelle reisen inn i nordlyset med Romskipet Aurora! Romskipet trenger et dyktig mannskap med forskere, ingeniører og piloter for å hente inn data fra verdensrommet. Inkludert er også nordlysfilmen, omvisning med turguide og våre utstillinger og eksperimenter.


Nordlysfilm

Nordlysfilmen vises i vårt auditorium. Filmen handler om nordlys og nordlysforskning, gjennom historien og fram til i dag. Inkludert i denne pakken er også omvisning med turguide. I utstillingen finner du eksperimenter med fokus på teknologi, verdensrommet og fysikk.


3D-film

Filmen forteller hvordan mennesket utforsker verdensrommet, og hva de hittil vet om hvor stort det er. Etterpå kan du utforske utstillingen og eksperimentene på egen hånd.

INFO

Romskipet Aurora skal bygge ut sentret og utvide tilbudet i løpet av det kommende året. Vi får et nytt oppdrag med Romskipet, ny og utvidet butikk/kafe, og vi vil også få en ny etasje i utstillingsdelen vår med nytt og spennende innhold.
Denne utvidelsen krever at Romskipet Aurora vil være stengt i perioder. Allerede 25. september 2018 vil senteret stenge, for så å åpne igjen i midten av februar 2019. Vi beklager dette, og håper å kunne avvikle så mye som mulig av besøket i løpet av september, men også igjen når vi åpner i februar.

Høsten 2019 vi vil igjen måtte stenge i en periode for å ferdigstille bygget.

Bleiksveien 46
8480 Andenes

Telefon: +47 76 14 46 00
E-post: post@spaceshipaurora.no
Nettside: spaceshipaurora.no

Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center