Husjord Apartment, Stø

Ny, flott leilighet på 50m2 til leie i fiskeværet Stø. Den ligger ved sjøen, og det er 3 minutter å gå til Stø havn. Leiligheten er godt utstyrt med bl.a vaskemaskin, oppvaskemaskin, kjøleskap, flislagt bad m/varmekabler, dusj/wc, TV m/25 kanaler, DVD, stereo, kaffetrakter, toaster og ellers alt som trengs av kopper og kar.

11.07.201710:51 Kjetil Paulsen

Leiligheten har 2 soverom: 1 rom m/dobbelseng, og 1 rom med 2 separate senger. Det kan settes inn 2 senger ekstra ved behov. Sengklær og håndklær er inkludert. Barne/babyseng er også disponibel. Det er også lekeplass. 2 store verandaer med utsikt til hav og fjell. Begge er møblert med bord og stoler. 
Vi har åpent hele året. For booking kontakt oss direkte.
Besøk vår hjemmeside for bilder og mer info.

Stø: 
Her kan man dra på hval,- fugl- og sel safari. Man kan gå turer i fjellet bl.a den populære Dronningruta som går over fjellet til det gamle kjente fiskeværet Nyksund (en tur på ca 3,5 timer en vei). Man kan fiske i fjellvann eller dra på havfiske. Vi har en lokal fisker som kan ta med turister ut på fiske og safari på sommeren. For de som liker det litt ekstremt kan dere også få oppleve hvor tøft vinterfiske kan være. Dette må avtales minst en dag i forveien. Langenes kirke fra 1500-tallet, den eldste i Vesterålen. Stø har også lokale kunstnere og man kan gå tur til Stø Bobilcamp's restaurant og få lokale matretter.

Telefon: +47 413 33 015 (Leif) 
E-post: leif@husjord-apt.com
Nettside: www.husjord-apt.com

Husjord Apartment
Husjord Apartment
Husjord Apartment
Husjord Apartment
Husjord Apartment
Husjord Apartment
Husjord Apartment