L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Vesterålen ut til hele verden!

Mellom 16. og 19.april arrangeres Norwegian Travel Workshop (NTW) i Stavanger. Dette er en av Norges største arenaer for nettverksbygging og salgsmøter for reiselivsnæringen, og her møtes internasjonale kjøpere av norske reiselivsprodukter.

Publisert 18.04.18
18.04.201809:30 Lisa Sollie

Norske- og utenlandske tur-og incoming operatører som har Norge i sitt program deltar, og NTW har fokus på turoperatører i markeder som Innovasjon Norge jobber aktivt med. På denne måten etablerer en nye verdifulle kontakter, samt at eksisterende kontakter vedlikeholdes.

NTW består av et fullspekket program med møter med forretningsforbindelser og sosiale arrangement.

 

Visit Vesterålen trykker hvert år opp en produktmanual hvor mange av våre medlemsbedrifter er representert. Denne manualen er et viktig verktøy og brukes aktivt opp mot turoperatørene for å selge inn medlemsbedrifter og Vesterålen som region.

Rundt 8000 forhåndsavtale møter gjennomføres på denne workshopen og Visit Vesterålen har over 30 avtaler med turoperatører fra hele Europa, USA, Taiwan og India i løpet disse dagene.

I tillegg til Visit Vesterålen er også Museum Nord, Vesterålen Kysthotell Hvalsafari, Adventure 4 Life, Lødingen Skyssbåtservice og Andøy reiseliv representert på NTW.

Pre Tour i Vesterålen

Som en forsmak på NTW var Visit Vesterålen i helgen vertskap for 14 turoperatører fra Kina og Taiwan, som selv ønsket å besøke regionen for å gjøre seg kjent med våre overnattingssteder og aktivitetstilbydere.

Det var stor suksess med besøk i hurtigrutemuseet, samisk kultur og hvalsafari, men også flere av overnattingsbedriftene imponerte med kvalitet, standard og ikke minst beliggenhet. Her så flere av operatørene mulighet for skreddersydde turer for bryllupsreiser, en trend som er økende i det asiatiske markedet.

Ren luft og urørt natur var et stort samtaleemne og de var imponert over hvor langt vi er kommet når det gjelder bærekraft og miljøfokus.

Visit Vesterålen er årlig vertskap for et 20-talls visningsturer for presse og turoperatører, dette er en svært viktig del i markedsføringen av Vesterålen som destinasjon.


Astrid Berthinussen
Astrid Berthinussen
Kjetil Paulsen